Vi vandt!

Udgivet: 07.10.2022

2022 blev året, hvor vi vandt regionsmesterskaberne i SOSU Skills! Vi har gjort det før, ja, vi har endda vundet Danmarksmesterskaberne, men vi er alligevel kisteglade, Kaja og Anne-Mette er for vilde!

 

To gode hold

I går den 6. oktober vandt SOSU Syd, takket være assistenteleverne Anne-Mette Steg og Kaja Lorenzen, regionsmesterskaberne i SOSU-skills. Vi vandt over 5 andre hold fra Region Syddanmark. Mesterskaberne blev holdt i Odense i flotte  rammer, og vi var så heldige, at flere af vores klasser havde valgt at bruge dagen på at tage en bus til Odense for at kunne heppe på vores to hold. Vi havde nemlig to hold af sted: Vinderne Kaja og Anne-Mette, men også Rieke Lorenzen og Nanna Fangel. Sidstnævnte viste en indlevelse og empati på scenen, som fik flere af os til at knibe en lille tåre.

Hårdt Arbejde

Vejen til regionsmesterskaberne er belagt med hårdt arbejde, undervejs er det blevet: * Grinet * Grædt * Trænet, repeteret, trænet, repeteret…. * Spist kage * Hygget * Dannet fællesskaber * og mast så meget viden ind i hovederne på de fire piger, at de næsten kan sove sig igennem resten af uddannelsen. Vores to hold blev båret frem af deres eget heppekor fra skolen. Helt uofficielt har vi kåret heppekoret, som verden bedste roligans, og vi kunne konstatere, at SOSU Syd havde flere publikummer på lægterne end Fyn selv, som stod for arrangementet.

Danmarksmestre

Nu hvor vi er blevet regionsmestre, gå Anne-Mette Steg og Kaja Lorenzen i en benhård træningslejr frem mod de nationale mesterskaber. De afvikles den 2. til 4. februar 2023 i Fredericia.

DM i Skills er det store årlige danmarksmesterskab for elever på erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge deltager og kæmper om at blive landets bedste inden for de forskellige fag.  DM i Skills giver unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse, muligheden for at vise deres talenter. Det er desuden med til at skærpe deres faglige niveau og vise omverdenen – heriblandt grundskoleelever – erhvervsuddannelsernes mangeartede og spændende muligheder.

Vi er klar til at heppe igen i februar, og mon ikke vi vinder der også??