Kvikke citater fra brobygningselever.

Vi har spurgt nogle brobygningselever, hvad de synes om forløbet på SOSU Syd. Her er, hvad de svarede:

quotation-mark-left-md

Jeg lærte forskellige ting, om hvordan det er og gå på skolen, og hvad man lærer. Jeg er glad for, at jeg kom ud og prøve det af, så jeg kunne se om det var noget for mig. På sygehuset lærte jeg, at jeg ville have noget med mennesker og gøre, og det var også derfor jeg vælger SOSU syd.

 

quotation-mark-left-md

 Både i 9. og 10. klasse var jeg på SOSU i Aabenraa. Det var godt at komme på Social- og Sundhedsskolen igen i 10. klasse for at få bekræftet, om det stadig var det, jeg ville. Her fik jeg atter bekræftet, at det var den vej, jeg ville gå for at få mig en uddannelse.

 

quotation-mark-left-md

Jeg har været i brobygning på SOSU Skolen i Kolding. Det var super lærerigt, men jeg kan ikke bruge det til noget, da den ligger for langt væk i forhold, hvor jeg bor. Sidste år var jeg også i brobygning i Aabenraa, hvor jeg fik rigtig meget ud af det. SOSU skolen i Aabenraa vil jeg gerne gå på næste år.

 

quotation-mark-left-md

Jeg har været i brobygning inden for mange ting, men jeg har været på SOSU skolen i Aabenraa 2 gange, fordi at det er det jeg vil næste år.

 

quotation-mark-left-md

Brobygning ift. SOSU og pædagogassistent. Vi lærte om ældreomsorg og noget om børn. Derudover om sund livsstil, heriblandt madlavning én enkelt dag. Jeg fik indblik i, hvad det vil sige at arbejde med ældre og børn. Gruppearbejdet var fint, og alle i gruppen bidrog med input, og vi løste opgaverne i fællesskab. Tingene blev forklaret på en måde, så alle kunne forstå, hvad det drejede sig om.

 

quotation-mark-left-md

Jeg fandt ud af og blev mere afklaret med mig selv, om hvad jeg ville efter 9.klasse. Brobygningen hjalp mig meget med at finde ud af at jeg gerne vil gå på SOSU - skolen, da jeg føler, at jeg virkelig kan få noget ud af det.

 

 

 

quotation-mark-left-md

Jeg har været i brobygning på Social og Sundhedsskolen i Aabenraa. Jeg valgte Aabenraa SOSU-skole, fordi der vil jeg gerne hen næste år. Vi var afsted i 5 dage. Vi fik et indblik i, hvordan en skoledag på SOSU-skolen ville se ud. Vi lærte bl.a. om hygiejne og medicindosering. På brobygning fik jeg godt indblik i, hvordan det ville være at gå på SOSU-skolen. Vi blev godt informeret om, hvordan uddannelsen fungerer og om de forskellige linjer. Jeg synes ikke, jeg mangler information om uddannelsen.

 

quotation-mark-left-md

Jeg gik i brobygning i 10. klasse på SOSU - Skolen i Aabenraa i en uge. Jeg synes, det var en rigtig god uge, hvor jeg fik mange nye informationer om det. Hvor jeg fik en del viden om, hvad det vil sige at gå på skolen og hvor jeg hørte, hvad det ville sige at være en pædagogisk assistent elev, hvor jeg derefter blev bekræftet i, at det var en uddannelse, der lige var noget for mig, og som jeg rigtig gerne vil gå i gang med til August.

 

quotation-mark-left-mdJeg var i praktik i 2 uger. Jeg var en uge ude ved SOSU Syd Aabenraa, for at snuse til, om det var noget for mig. Den uge var en rigtig god oplevelse. Det var lige mig, da man skulle bruge hovedet på andre måder, end hvad man var vandt til, bruge sin fantasi samt, en god viden om, hvad man kommer ud denne skole

quotation-mark-left-md

Jeg var på brobygning angående pædagog, og ja jeg lærte en hel del, og det gjorde, at jeg vidste, at jeg vil tage den nye vej EUD.

  

quotation-mark-left-md

Det var en dejlig oplevelse at komme i brobygning, da man lærte mange ting, og man fandt også ud af, hvad der var interessant for en. Jeg har efterhånden fundet ud af, jeg godt kan lide at møde nye mennesker.

  

quotation-mark-left-md

I brobygning på SOSU Skolen i Aabenraa lærte jeg, at det var den skole, jeg ville gå på. I brobygning på EUC fødevarer lærte jeg, at det ikke var det, jeg skulle.

 

quotation-mark-left-mdJeg var på SOSU Skolen i Aabenraa sammen med 5 andre fra min efterskole. Det var nogle rigtig spændende dage, hvor man lærte, hvordan reglerne var, hvordan det var at gå der, hvor mange lektier man fik får osv. Jeg lærte rigtig meget den uge, b.la. at det er der, jeg skal gå efter 10 klasse. Det der var godt var, at de var rigtig søde der, jeg fandt ud af, at jeg skal gå der, ca. halvdelen af tiden på SOSU er praktik. De er gode til at få nogle aktiviteter med ind i undervisningen, så vi ikke bare bliver sat til at læse en bog. Noget det kunne være bedre, var den lange køretur over til skolen. Nej, jeg synes ikke, jeg mangler viden inden for mit valg af, hvilken uddannelse jeg skal have.

 

Webdesign byro aabenraa