Kantinen

 

 
 

uge11

 

 Opskrifter:

 

Corona - tips

Her fortæller René om hvordan du hurtigt og nemt kan lave syltede rødløg.

   

Ingredienser:

3-4 rødløg
3 dl eddike
3 dl sukker
1 dl vand
et par lurbærblade og timian.

Fremgangsmåde:

COLOURBOX2783850 pil Konverteret Løg skæres i skiver.

COLOURBOX2783850 pil Konverteret Eddike, vand og sukker koges op sammen.

COLOURBOX2783850 pil Konverteret Laurbærblade og timian tilsættes.

COLOURBOX2783850 pil Konverteret Lage hældes over løgene.

 De skal trække et døgn på køl, så er de klar. 


Årstidens opskrifter

-fra Kokken på SOSU Syd

Vidste du, at der i SOSU Syds kantine bor en tryllekok, som kan forvandle broccoli til fredagsslik? Det er måske lidt en overdrivelse, men køkkenchef René Hansens kokkerier kan i hvert fald give de småtspisende appetitten igen og få dit madbudget til at strække længere.
Hver måned præsenterer René dig for en nem, sund, billig og indbydende ret med årstidens grønt. Brug retterne i dit hverdagsliv og som sundhedsambassadør på din arbejdsplads.

 
 
November

Sådan får du flere grøntsager i de kødglade! Klik her for at hente opskriften på Kyllingefrikadellerne.


Oktober

   

 Efterårssalat med græskar (klik for at se opskriften)


September:

Broccolisalat med bønner og radicchiosalat (Klik for at se opskriften)

 

God fornøjelse.

 

 

Webdesign byro aabenraa