Jobrettet uddannelse


Uddannelse og opkvalificering skaber vejen til arbejde

Er du ledig, og har du ikke brugt din ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, så er SOSU Syd's 6 ugers jobrettet uddannelse måske noget for dig. Det er gratis for dig at deltage. Du modtager dagpenge, når du deltager i jobrettet uddannelse.

Er du under 25 år, skal uddannelsen være afsluttet, inden du når 6 måneders sammenlagt ledighed.
Er du fyldt 25 år, skal uddannelsen være afsluttet, inden du når 9 måneders sammenlagt ledighed.
Det er din a-kasse, du skal henvende dig til for godkendelse af deltagelse på jobrettet uddannelse.

Vi tilbyder følgende forløb

Arbejdet med mennesker - Både børn og voksne

forsidefoto1218

Forløbet henvender sig til medarbejdere, der ønsker at blive introduceret til arbejdet med mennesker - både børn og voksne. Den jobrettet uddannelse retter sig både mod dagtilbudsområdet og sosu-området. Derved tilbydes en grundlæggende indsigt i metoder og redskaber, knyttet til ny faglig viden inden for arbejdet med mennesker i alle aldre.


Læs mere her

 

Undervisningens tilrettelæggelse

Undervisningen er tilrettelagt, så flere uddannelser forløber samtidig, for at øge fleksibiliteten for optag, samt hjælpe med større kendskab til arbejdet med digitale værktøjer.

Kurset gennemføres med selvinstruerende materiale, hvilket betyder at der er en underviser til stede i lokalet, men at undervisningen primært gennemføres ved hjælp af en computer, som bliver stillet til rådighed på skolen. Det kræver ingen IT færdigheder at deltage på kurserne.

Kursusmaterialet består b.la. af oplæg fra kursusteamets undervisere indtalt på Power Points, via film, individuelle opgaver og gruppearbejder. Ved nogle uddannelser er der indlagt dage med praktisk undervisning sammen med en underviser (f.eks. ved undervisning i sengestuer, i snoezelrum eller i værkstederne).

Det bliver et spændende forløb, så du kan roligt glæde dig – det gør underviserne i hvert fald. De vil sørge for, at få jeg godt igennem hele forløbet.

Der tages forbehold for ændringer.

 

 

 

Webdesign byro aabenraa