overskrift kursus

Hvad siger kursisterne?

Vi har spurgt kursisterne, hvad de synes om kurserne på SOSU-Syd. Her er, hvad de svarede:

quotation-mark-left-md

 En tidligere deltager fortæller et par uger efter at hun har afsluttet forflytningsvejlederkurset:
 ”Har lige undervist sommerferie afløser 4 stk i 2 timer og kurset har gjort at jeg var godt klædt på til det og virkelig kunne undervise med stor viden og gode forslag. I tankerne var alt, hvad vi lærte om planlægning af en undervisning. Jeg har fået rigtig meget ud af kurset. Så for mig et godt og lærerigt kursus med ting jeg kan bruge. Et godt struktureret, planlagt kursus, med en rød tråd hele vejen igennem. Glad for jeg har fået den mere viden og har nu kunnet bruge det i praksis.

Lenette Johansen, uddannet forflytningsvejleder 2018


quotation-mark-left-md

Dagplejerne i Haderslev Kommune er begejstrede, hver gang de skal på kursus på Social- og Sundhedsskolen Syd. Kursusafdelingen er altid lydhør overfor de ønsker, vi gerne vil have med, når kurserne bliver planlagt og aftalt.

E
lse Marie Nielsen og Karen Bech, Haderslev Kommune. Læs hele historien her.


quotation-mark-left-md

Puha! Det er søreme hårdt at tage plads på skolebænken igen. Men det er bare skønt at være tilbage på SOSU-Syd!

Mette Jørgensen, Løgumgårde - Tønder. Læs hele historien om Mette her.


quotation-mark-left-mdDe pædagogiske handleplaner, som vi arbejdede med i små grupper, gav mange af kursisterne en aha-oplevelse.

Helle Weber Tiettje, Tangshave Bo- og Aktivitetscenter


quotation-mark-left-mdJeg har nu været på kursus tre gange på Social- og Sundhedsskolen Syd - i læreplaner, førstehjælp og personlig udvikling - og hver gang har vi haft nogle lærere, som brænder for deres undervisning.

Lilja D. Thomsen, dagplejemor


quotation-mark-left-mdDet har været dejligt med vores lille gruppe, hvor vi alle er kommet til orde, og har lært hinanden godt at kende. Vi har fået en ny indsigt i hjernen. Ingen af os vidste for eksempel, at hjernen er en kontorgang, hvor man starter med at komme ind ad bagindgangen, og så kommer frem til frontvinduet, hvor direktøren sidder.
Marianne Friberg, Janni Jepsen, Dorthe F. Andersen, Susie L. Laustsen, Inge M. Jonasson, Vivi Jespersen, Susanne Ahle og Alice Jensen


quotation-mark-left-mdEn masse god videnudveksling. Det bedste har været, at vi fra samme arbejdsplads har fået nogle gode diskussioner og holdninger vendt, og derved har fået en bedre forståelse for de enkelte problemer.

Anette Markussen, Rise Plejehjem


quotation-mark-left-mdDet har været et godt og inspirerende kursus med masser af humør og en rigtig god underviser, og man får ikke mulighed for at falde hen.

Karen Linnet Jensen, Grønningen


quotation-mark-left-mdDet har været en god oplevelse. Vi har fået genopfrisket mange ting. God underviser og god undervisning. Mange tak.

Louise og Randi, Rønshave


quotation-mark-left-mdSOSU Syd gennemfører kompetenceudviklingsforløb om socialpsykiatri for primærområdet i Sønderborg kommune.
I januar måned påbegyndte medarbejdere fra Sønderborg kommune et længerevarende kompetenceudviklingsforløbet opbygget omkring AMU kurserne:

  • Kontakt med sindslidende borger i hjemmeplejen 5 dage,
  • Angst og depression hos ældre 3 dage
  • Borger med misbrugsproblemer 5 dage

Medarbejderne har haft 2 til 3 undervisningsdage om måneden, i alt 13 dage. I de mellemliggende perioder har medarbejderne kunnet afprøve og få erfaringer med at anvendelse teorier og metoder fra undervisningen.
Undervisningen har bestået af oplæg fra SOSU Syds underviser og fra forskellige samarbejdspartner fra fx misbrugscenter, politiet og pårørendeforening, refleksions opgaver og praktiske øvelser i forhold til cases fra egen praksis. Medarbejdere der har deltaget i kurset fortæller:

 

 

Kursus Undervisning1 2016

 

 

Webdesign byro aabenraa