Bliv en del
af fælleskabet
på SOSU Syd

SOSU Syd din nye arbejdsplads?

billede 1 billede 2

Søger du en stilling hos os, uanset om det er som underviser eller servicemedarbejder, kan du forvente at blive en del af et varmt fællesskab. I vores personalestue er der ingen faste pladser, og vi rækker altid ud på tværs af fagskel.

Vi er godt 100 engagerede medarbejdere hvoraf størstedelen er undervisere med en faglig baggrund som fx lærer, sygeplejerske, fysioterapeut, ergoterapeut, socialrådgiver, pædagog, social- og sundhedsassistent eller folkesundhedsvidenskab. Vi har også ansatte inden for det administrative og tekniske felt fx IT, kantinedrift, administration og teknisk service.

Foruden de lovpligtige samarbejds- og arbejdsmiljøudvalg har du som medarbejder mulighed for at deltage i skolens øvrige aktiviteter. Vi har sørget for at din arbejdsplads tilbyder en lang række muligheder for både faglig sparring og kollegial hygge. Du kan deltage i skolens innovationsudvalg lys i pæren.  Er du til vandring, vægtløftning eller strikketøj? Så bliv efter arbejdstid og mød ligesindede. Vi har også sommerfest, SOSU-dage og julefrokost. Vi går i biffen sammen og har foredrag på skolen. Vi vil hinanden.

Som ansat hos os kan du forvente at blive udfordret, men også taget hånd om. Du vil få rig mulighed for opkvalificering, men vi har tillid til din faglighed fra starten. Alle undervisere skal inden for få år gennemgå en erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller dokumentere tilsvarende uddannelse. Også husets øvrige medarbejdere tilbydes gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Bliv en del af vores censorkorps

Vi afvikler en række prøver igennem året. Ved de uddannelsesspecifikke fag og ved grundfag rekvirerer skolen primært censorer fra øvrige SOSU-skoler. Men grundforløbsprøver og afsluttende prøver på hovedforløbet censureres af censorer fra erhvervsområderne.

Kriterier for godkendelse af censorer ved Social- og Sundhedsskolen Syd

En censor må ikke være ansat ved den uddannelsesinstitution, hvor censureringen skal foregå. Derfor har Social- og sundhedsskolerne i regionen et formelt samarbejde om censur i fagene. Herudover har skolen også et censorkorps bestående af censorer fra praksisområdet

Læs her hvilke kriterier der skal opfyldes for at være censor.

Du kan søge om at blive censor via formularen til højre.

Ansøgningsprocessen

Vi er, som offentlig institution, forpligtet til at slå alle stillinger op. Derfor modtager vi ikke uopfordrede ansøgninger. Men du er velkommen til at søge en af vores ledige stillinger via link til højre.

Efter ansøgningsfristen gennemgår vi alle ansøgninger og udvælger typisk 4 til 6 kandidater som vi kalder til samtale. I nogle tilfælde vil vi indkalde kandidater til en anden samtale – i så fald vil det fremgå af stillingsopslaget.

Vi bruger ofte personlighedstest eller cases i forbindelse med ansøgningsprocessen. Du vil blive oplyst om dette når det er relevant.

Alle ansøgere får skriftlig besked når processen er afsluttet. Har du været til samtale, får du desuden en mundtlig tilbagemelding på samtalen.

Mød os på SOSU Syd