Job hos os: Uddannelsesleder

Udgivet: 20.10.2023

Vi har oprettet en helt ny lederstilling på SOSU Syd – og søger den rette pioner til at besætte den.

Vi skal have trampet en ny bred sti i uddannelsesjunglen, og du kan blive den, der går forrest. Dit særlige områder bliver daglig ledelse af et nyt EUX- og DigiTech-team. To relativt nye uddannelsesretninger, der kan føre til helt nye løsninger.

Vil du være vores nye uddannelsesleder, der i samarbejde med underviserteamet, får vores EUX- og DigiTech-elever til at blive pavestolte af hinanden, deres fag og dem selv? Har du mod til at gå nye veje inden for SOSU-faget og styrke nok til at prøve igen, hvis vi farer vild?  Kan du se dig selv i vores ambition om at finde vilde løsninger på ét af velfærdssamfundets vilde problemer, at rekruttere til velfærdsområdet?

Så er du måske vores nye uddannelsesleder for EUX- og DigiTech-uddannelserne.

 

Vi søger en profil, som 

  • Har en relevant ledelseserfaring og uddannelsesbaggrund.
  • Har en tydelig innovativ ledelsesprofil, kan skabe retning og udvikling og samtidig har humor og overskud til smil i en foranderlig hverdag.
  • Brænder for at gøre en forskel for elever og medarbejder ved at udfordre og udvikle.
  • Har let ved at samarbejde med andre og finder det naturligt at tage ansvar for eget felt og samtidig engagere sig i kollegaers område, det tværgående samarbejde og skolen som helhed.

 

Start 1. januar 2024.

 

Læs hele stillingsopslaget og mere om DigiTech og EUX: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=sosusyd&JobNoticeId=195