Job hos os: Køkkenchef

Udgivet: 22.05.2023

Vi søger en madfaglig stærk, social og kreativ køkkenchef, der elsker at lave mad, og som har lyst til at være en del af et udviklende læringsmiljø med inspirerende kollegaer og ikke mindst masser af liv og unge mennesker.

Du er kreativ og nytænkende i din madlavning og anretning. Du brænder for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde alle i huset med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Og samtidig er det lige præcis på en skole som SOSU Syd du har lyst til at slå dine folder, fordi du tænker i sund livsstil, fællesskaber, madglæde, velsmag og maddannelse.

Om jobbet og skolen:

SOSU Syd er en skole i rivende udvikling, hvor vi dagligt sætter sundhed på dagsordenen gennem læring, fællesskab og ikke mindst maden. Vi samarbejder med Meyers Madhus om at skabe fællesskab, sundhed og begejstring hos både kursister, elever og medarbejdere med maden og måltidet som omdrejningspunkt.

Vores kantine skal både fungere som et samlingssted for lærere og elever samt gæster udefra, og være et centralt holdepunkt for elevernes maddannelse, som understøtter det, eleverne lærer om mad og måltider, gennem deres uddannelse.

Der er tale om en fast stilling på 30-37 timer ugentligt. Stillingen besættes pr. 1. august 2023 eller efter aftale.

Læs hele jobbeskrivelsen på linket her.