JOB HOS OS: Kan du vejlede?

Udgivet: 10.07.2024

Vi søger en kollega til et barselsvikariat med stærke kompetencer og erfaring inden for uddannelsesvejledning.

Barselsvikariatet er på 37 timer og på 1 års varighed, med ansættelse fra 1. november 2024.

Vi søger en kollega til vores uddannelsesvejledningsteam
Din hverdag som uddannelsesvejleder, vil være præget af undervisning, vejledning, gruppesamtaler, orientering om SOSU Syds uddannelser og administrative opgaver.

En nødvendig og naturlig del af jobbet er et tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere herunder de fire Sønderjyske kommuner, Ungdommens Uddannelsesvejledning, Jobcentre og andre ungdomsuddannelser.

 

Vi drømmer om
En kollega der har erfaring med uddannelsesvejledning og som kan håndtere komplekse vejledningsopgaver, arbejde selvstændigt og i teams, skabe struktur og undervise elever i forskellige aldersgrupper.

Uddannelsesvejledningen er i mange sammenhænge SOSU Syds ”ansigt” udadtil, det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og positiv i din tilgang til opgaverne.

 

Vi søger en profil som:

  • har erfaring med uddannelsesvejledning
  • har gode samarbejdsevner og det relationelle har et naturligt fokus i din hverdag
  • har administrativt flair, en systematisk tilgang til opgaverne og evne til at sætte dig ind i lovgivning på uddannelsesområdet
  • trives med og synes det er sjovt og motiverende at have mange forskellige bolde i luften
  • har kørekort og egen bil til rådighed.

Vi tilbyder dig:

  • et vigtigt job i en dynamisk organisation, der har et aktivt og tværfagligt uddannelsesmiljø med fokus på samarbejde og pædagogisk udvikling
  • en grundig introduktion til opgaverne som uddannelsesvejleder.

 

 

Løn- og ansættelsesforhold:
Der er tale om et barselsvikariat på et års varighed, på 37 timer pr. uge med start den 1. november 2024 eller efter aftale.

Du sender din ansøgning med relevante bilag elektronisk via skolens hjemmeside senest mandag den 2. september 2024, kl. 12.00. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund til at søge jobbet.

 Ansøg her: https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=sosusyd&JobNoticeId=206