Job hos os: Controller

Udgivet: 11.01.2024

Vi søger en struktureret og detaljeorienteret controller, som kan bidrage til at sikre en solid økonomisk drift og samtidig motiveres af at skabe god ledelsesrapportering gennem data. 

Trives du med vekslen mellem drift og udvikling, og kan du udtænke nye spændende løsninger og se udviklingspotentialer på dit område? Kan du samarbejde på tværs og skabe fællesskab omkring opgaveløsningen? Så er du måske vores nye kollega.

 

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Udvikling og drift af ledelsesinformation via Power BI
  • Budgetlægning og -opfølgning
  • Beskrivelse og udvikling af skolens administrative procedurer og arbejdsgange
  • Indberetning af årselever til STIL og opfølgning på registreringspraksis mv.
  • Bidrage til projektadministration af eksterne projekter.

 

Om du er HK‘er, administrationsbachelor eller AC’er er underordnet, så længe du kommer med en viden fra andre offentlige organisationer. Vi ser gerne, du har erfaring inden for økonomiområdet, ligesom du har mod på eller erfaring med projektledelse og kan drive dine egne projekter. Samtidig er du god til at samarbejde og skabe relationer på tværs af teams og faglige skel, og du er tryg ved at række ud over dine egne opgaver og ser Staben og administrationen som et arbejdsfællesskab.

SOSU Syd er en dynamisk organisation, hvor ikke kun elever, kursister lærer, men hvor vi som skole også lærer og udvikler os gennem vidensdeling, åbenhed og ordentlighed. På SOSU Syd er der fleksibilitet og medindflydelse i det daglige arbejde. Du bliver en del af et læringsmiljø, hvor vi udvikler, udveksler og afprøver nye ideer i forhold til opgaveløsningen, og hvor faglig sparring prioriteres højt.

 

Fuldtidsstilling med ansættelse 1. april 2024.

 

 

LINK:

https://www.innomate.com/InnomatePublicPagesMedarb/JobNotice.aspx?CompanyId=sosusyd&JobNoticeId=199